Top

Over Petfeedruurlo

Petfeedruurlo bestaat officieel sinds 01-06-2013 en is online sinds 12-05-2013.

Welkom op de website van petfeed_ruurlo. Petfeed_ruurlo is een verkooppunt in Ruurlo. We zitten in het centrum, waar we van-huis-uit de producten leveren. (kerkstraat)

Alhoewel petfeed_ruurlo nog een vrij jong verkooppunt is, zijn we in korte tijd uitgegroeid naar een verkooppunt wat in korte tijd toch een redelijk assortiment heeft opgebouwd.  We zijn altijd op zoek naar kwalitatief goede producten, maar vooral ook naar producten die betaalbaar blijven.

Op dit moment hebben we kvv van Carnibest, Naturis ,Lotgering, Tammenga, natuur-en-dier, Daily Meat, Dogmeat,Meat4Dogs, Alroda en Darf.
Carnibest leveren we alleen op bestelling en bij een minimale afname. 
Darf levert biologische kvv.
 
Doordat wij met name ook tegemoet willen komen aan mensen die een huisdier hebben met bepaalde gevoeligheden, hebben we in ons assortiment vooral producten die prooidieren als rund en kip weren. Dat betekent dat u bij ons vooral producten zult vinden op basis van konijn, hert, haas, kalkoen, vis, eend, paard, geit en lam.

We hebben geen vaste openingstijden; u kunt via de mail of website een afspraak maken om de bestelling op te halen of om -in speciale gevallen- te laten brengen. Het mag duidelijk zijn dat levering alleen in uitzonderingsgevallen kan plaatsvinden en ook alleen in de directe omgeving van Ruurlo.
@