Top

Dogmeat

Over ons

In 2012 ben ik begonnen met een productielijn van Vers Vlees, nadat ik eerst de distributie voor een andere producent van vers vlees had gedaan. Tijdens de uitbreiding van mijn vriesruimte kwam ik in contact met Richard Dekker van Richard Vers Voeding, die met zijn bedrijf wilde stoppen.

Na een goed gesprek heb ik zijn bedrijf overgenomen en heb ik ook de productie van Barf-producten op mij genomen.

Vanwege de drukke andere werkzaamheden van Richard was het voor hem niet meer mogelijk het bedrijf voort te zetten of in de nieuwe ontstane situatie te participeren. Toen heb ik het bedrijf Richard B.A.R.F. & K.V.V. B.V. genoemd, niet wetende dat Richard geen tijd meer zou hebben voor het nieuwe bedrijf. De naam is dus zo ontstaan en gebleven. Ik heb nog regelmatig contact met Richard en hij komt een paar keer per jaar op bezoek als hij tijd heeft. Later is vanwege het gemak de naam Dogmeat ontstaan.

Eind 2012 was er een kleine omzet en verzorgden wij ondanks dat geheel Nederland en Belgie.

In 2013 groeide het bedrijf enorm. Wij vervoeren alle producten zelf naar onze productielocatie en brengen ook alle producten weer zelf naar de klant.

Begin 2014 is ons bedrijf gereed voor de komende twee jaren, met een prachtige productielocatie, die voldoet aan alle voorwaarden.

Mocht je een keer het bedrijf willen bezoeken, ben je van harte welkom. Misschien wel handig om van tevoren even te bellen, zodat ik je persoonlijk te woord kan staan.

Henk Versluijs.

Van Degomeat kunnen we alles bestellen wat ook op de website van Degomeat staat. Hou rekening met een leveringstijd van een week.
Van Degomeat hebben we een aantal smaakjes op voorraad, waarvan het merendeel de 1000 grams verpakking is)
Naast de gewone kvv hebben we ook barfartikelen van Dogmeat; fazantkarkassen, geitenbokjes, eendkarkas, schapenkop.