Top

Carnibest (alleen op bestelling)

Carnibest is een complete diepvriesvoeding voor honden, katten en fretten.
Voor deze 3 diersoorten heeft Carnibest al ruim 10 jaar, diverse gezondheidsbevorderende maaltijden in het assortiment.


Kwaliteit staat voorop bij Carnibest en daarom zijn alle grondstoffen in deze verse voedingen van superieure afkomst en 100% geschikt voor menselijke consumptie.

De kwaliteit van Carnibest heeft zich in de loop der jaren ruimschoots bewezen, wat onder andere blijkt uit de talloze gebruikerservaringen. Enorm veel dieren zijn volledig genezen van ziektes en kwalen, dankzij de vertrouwde kwaliteit van Carnibest. Daarnaast wordt Carnibest met zeer veel smaak gegeten!

Alle voedingen van Carnibest zijn gegarandeerd vrij van: gluten, geur- kleur en smaakstoffen, houdbaarheidsmiddelen, synthetische toevoegingen, varkensvlees, slachtafval en dierproeven.


Bedrijfsinformatie
Carnibest wordt geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en is een door de VWA en Productschap Diervoeder erkend bedrijf.


Carnibest is geen product wat we op voorraad hebben liggen, dus klanten moeten rekening houden met een bestel-en-levertermijn. Alle producten van carnibest kunnen we leveren, maar de afname per smaak is per 10 kilo!
Carnibest levert altijd op woensdag. Hou hier rekening mee als u een bestelling wilt doorgeven. De bestellingen dienen op zondag bij ons binnen te zijn om een levering voor de eerstvolgende woensdag te waarborgen. Grote hoeveelheden dienen direct te worden opgehaald of moeten in overleg met mij bezorgt kunnen worden.